Selecteer een pagina

REALIGN WITH YOUR TRUE NATURE

Human Design stopt je niet in een hokje, maar laat je jouw unieke plek zien.

Die space in het grotere geheel die speciaal voor jou bedoelt is. Take it!

Een blauwdruk van wie jij werkelijk bent, van jouw ware natuur. Dat is wat Human Design is.

HD vertelt je hoe je op jouw eigen unieke manier een bijdrage levert op deze wereld. Wat jouw inner drive en jouw calling zijn, hoe jij op jouw innerlijke kompas kan varen en keuzes kan maken die goed voor jou zijn, waar jouw energie flow (én je energie lek) zitten en waar je gaven en je wijsheid liggen.

Het is zo gedetailleerd en compleet. En ik ken geen ander systeem dat zo spot on is als Human Design.

In je design heb je iets wel of iets niet. Simple as that. Dat doet wellicht het gevoel geven dat je in een hokje wordt geplaatst. En ik weet uit eigen ervaring hoeveel weerstand hokjes kunnen geven.

Maar ik kan je zeggen: een hokje is niet voldoende om jouw unieke Zijn in te kunnen plaatsen. There is a space beyond het hokje. Wat ik je met Human Design wil laten zien is jouw unieke plek. De ruimte die er voor jou is in het grotere geheel. Die speciaal voor JOU bedoeld is. Voor niemand anders en er is meer dan genoeg ruimte voor ieders unieke Zijn. Het is aan jou om die ruimte te claimen.

En Human Design is dè tool die je daarin begeleid!

Van normaal naar natuurlijk.

Van force naar flow.

In ons leven worden we allemaal geconditioneerd, zijn we ons gaan aangepassen aan hoe het hoort en hebben we zo veel mogelijk geprobeerd om binnen de lijntjes te tekenen. Kortom: om te doen wat ‘normaal’ is.

Dit normaal ligt buiten onszelf en dus zijn we gewend geraakt aan van buiten naar binnen te leven.

Niet meer zelf te voelen en ervaren wat goed voor ons is, wat natuurlijk voor ons voelt. We zijn allemaal met een uniek design hier gekomen en er bestaat dus niet zo iets als ‘one size fits all’ oftewel: 1 norm.

Human Design gaat over de-conditioneren. Het afleren van alles wat je van buitenaf geleerd hebt en weer terugkomen bij je natuurlijke staat van Zijn. Daar zit de flow. Dan kan het gaan stromen. Van binnen naar buiten.

“Leer je luisteren naar de wijsheid van je lichaam, dan kun je het leven gaan leiden dat voor jou bedoeld is, en niet het leven van een ander”

Guido Wernink, uit zijn boek Human Design

Ik kan niet anders zeggen dat de Human Design Reading super waardevol was. Mijn vragen en struikelblokken werden (h)erkent naar aanleiding van mijn profiel.

Ik heb het idee dat ik nu nóg meer zicht heb op waarom dingen voor mij zijn, zoals ze zijn. De handvatten die mij vervolgens aangereikt zijn gaan mij verder op weg helpen. Dank je wel Annemiek, voor dit feestje van (h)erkenning!

Sabine van der Hulst, business coach

Emotionele Manifestor

Het was erg verhelderend en het voelde echt als thuiskomen. Met deze nieuwe inzichten in mijzelf kan ik meteen concrete stappen zetten om meer doelgericht te werken. Dus geen dingen meer van mijzelf verlangen die niet bij me passen. Maar echt mijn eigen pad bewandelen.

Marcia, Doula

Sacrale Generator

Zowel de Masterclass als de 1:1 reading waren een feest der (h)erkenning. In jouw -gedetailleerde- uitleg herken ik de dingen waar ik energie van krijg en waar mijn krachten liggen. Ik begrijp nu beter waarom ik ben zoals ik ben, waarom ik de dingen op een bepaalde manier doe en waar mijn valkuilen liggen. Dit is super waardevol, het heeft zeker bijgedragen aan mijn persoonlijke groei, bedankt Annemiek!

Jamie Hendrickx

Sacrale Generator

Toen Annemiek over mijn type (Reflector) vertelde en vertelde dat ik dat ben, was het zo verschrikkelijk onontkoombaar om voor het eerst iets heel diep van binnen te voelen.

Het voelt alsof ik mag ophouden met me altijd af te vragen wat m’n beweegredenen zijn, dat ik me daar eigenlijk alleen mee pijnig en dat het allemaal veel moeitelozer mag. Met veel minder ‘waarom’ gewoon doen wat goed voelt.

Ik denk dat ik me voor het eerst gezien veel en ook mezelf voor het eerst echt zie. En ik voel dat het nu helemaal niks meer uitmaakt als een ander mij niet ziet, want ik zie mezelf nu.

Sandii Zachte, Kiind Magazine

Reflector

Annemiek neemt je mee in de fundamentele basis van Human Design. Met haar aanstekelijke enthousiasme vertelt ze over de verschillende types die nog meer vorm krijgen door uitleg aan de hand van praktijksituaties.

Door het interactieve karakter van de masterclass is er ook ruimte voor specifieke vragen. Een aanrader voor iedereen die meer inzicht in zichzelf wil krijgen.

M. F.

Emotionele Projector

Met het uitleggen van mijn type kwam de herkenning bij mij, wie ik ben in mijn kern en waar mijn kwaliteiten en ontwikkelkansen liggen.

Ik kan mij herinneren dat ik ter plekke een zucht van opluchting voelde. Dus het is niet raar dat ik zo denk of het liefst zus en zo te werk ga, het past gewoon bij wie ik ben.

Het heeft mijn open geopend, ik mag gaan staan voor wie ik ben en vanuit die basis stappen zetten.

Tessa van den Brink

Ego Manifestor

De HD-reading van Annemiek heeft mij inzicht gegeven in waar mijn struggle in mijn business ligt. Zo ontzettend waardevol als je met meer gemak wilt leven. Zo weet ik nu dat ik vertrouw op mijn onderbuikgevoel en ik inspiratie haal uit contact met anderen.

Terwijl ik voorheen dacht te creëren vanuit mij voor de ander, is het de bedoeling dat ik creëer als respons van de ander.

Deze inzichten neem ik mee in mijn persoonlijke ontwikkeling, er valt zoveel uit te halen.

Audrey, Creatief Leven

Sacrale Generator