Selecteer een pagina

Het Natuurlijk Leiderschapsprogramma voor jou -als vrouw- wanneer je wil leven en ondernemen:

Vanuit je ware natuur, lichaam en intuïtie
Van binnen naar buiten
Op je eigen natuurlijke ritme
Met zachtheid en liefde voor jezelf
Vanuit je vrouwelijke energie
Op jouw voorwaarden; vrij, vervuld & VOLuit

Misschien voel je het al langer of misschien voel je het nu je dit leest; dit is niet meer de manier waarop je door wil gaan. Niet de manier waarop je wil leven en ondernemen.

Het schuurt. En flink ook. De pijn van je aanpassen aan ‘hoe het hoort’ en ‘hoe je het geleerd hebt’ wordt te groot. Het continue maar meegaan in de drukte en rush van de buitenwereldhet harde werken (‘nog even doorzetten’) en continue AAN staan, putten je uit. Het geeft je geen voldoening meer. Integendeel. Je voelt je gefrustreert en ver verwijdert bij jezelf. De verlangens en dromen die je voor jezelf en je business had komen dan ook niet echt in hun volle potentieel tot bloei. En zo blijf je een beetje in hetzelfde cirkeltje doorgaan.

Je wil het anders. Je wil (weer) die vrije, ontspannen, wilde vrouw zijn. Je niet laten beperken, aanpassen of inhouden, maar VOLuit jezelf zijn en leven en ondernemen op een manier die daar bij past!
A life and business that fits you instead of one that requires you to fit in…

En je voelt -ergens diep van binnen of juist heel sterk- dat deze vrouw nog in je zit. En dat het daarom anders kan/mag/moet!

Lieve vrouw, dat kan! Het kan anders!
Het harde werken -of het nou in je bedrijf, je gezin of op het gebied van persoonlijke en spirituele groei is- je mag het achter je laten en het mag plaats maken voor werken vanuit je hart en vanuit je vrouw-Zijn.

Het mag zachter, het mag minder. Minder doen, minder afleiding, minder druk, minder frustratie, minder controle, minder ego, minder aanpassen en minder overleven.

En tegelijkertijd mag het ook ook meer. Meer rust, meer Zijn, meer flow, meer overgave, meer intuïtie, meer verbinding en meer joy!

Maybe the journey isn’t so much about becoming anything, maybe it’s about unbecoming everything that isn’t really you so you can be who you were meant to be in the first place.

‘Je hoeft allemaal maar te zijn’

Tijdens RESET. word je terug naar jezelf, naar binnen (in plaats van altijd maar naar buiten gericht te zijn), terug naar je ware natuur, je lichaam en je vrouwelijke essentie geleid.

De missing link zit namelijk in dit stuk. Je hebt wellicht al veel aan persoonlijke en spirituele ontwikkeling gedaan en mooie stappen gezet in je bedrijf (wat fantastisch is!), maar in plaats van naar boven te willen stijgen en buiten te groeien, mag je eerst afdalen. Afdalen in jezelf, afdalen in je ziel, afdalen in je lichaam, in je buik en in je bekken. Je dáár mee verbinden, vóórdat je verbinding maakt met het hogere en alles buiten jezelf. Aarden, gronden. Rusten. Ontspannen. Klinkt heerlijk toch?!

Eerst de transformatie, heling en upgrade bínnenin jezelf maken, zodat dit als vanzelf in je buitenwereld zichtbaar worden.

Alles waar je naar verlangt in die buitenwereld is er namelijk al. Binnen in jou. En alles wat je nodig hebt om vanuit daar te leven is opnieuw contact maken met die binnenwereld, met die kern.

Tijdens het RESET. programma pel je de laagjes af om die connectie te herstellen. Je versterkt je wortels; de basis van jouw Zijn. Zodat je vanuit die sterke basis, vanuit jouw innerlijke waarheid en met de zachte kracht van de vrouwelijke energie gaat ondernemen, groeien, bloeien.
En vooral gaat kiezen voor jouw zielspad en het leven gaat BELEVEN zoals dat voor jou bedoeld is! Vrij. Voluit. Vervuld.

Reset. brengt je

Van doen naar Zijn

Van normaal naar Natuurlijk

Van force naar Flow

Van ratrace naar Innerlijke Rust

Van hoofd naar Hart

Van najagen naar Natuurlijke Groei

Van overleven naar Voluit Beleven

De 4 pijlers van
Reset.

Als vrouw beweeg je maandelijks door een natuurlijke cyclus in 4 fases of innerlijke seizoenen.  Elk seizoen heeft haar eigen energie en kracht. Lange tijd is deze cyclus en daarmee het vrouw-zijn onderdrukt en genegeert. Door haar opnieuw te eren en je eigen natuurlijke ritme te volgen ontstaat rust en flow waar je naar verlangt.

Zelfliefde is de basis voor een vrij en vervuld leven. Je komt los van de mening van anderen en de beperkende overtuigingen die je ooit ergens opgedaan hebt.  Je voelt vertrouwen en innerlijke kracht en vanuit daar durf je VOLuit jezelf te zijn en keuzes te maken die goed voor jou voelen en je dromen en verlangens te verwezenlijken!

Jouw lichaam is een onuitputtelijke bron van wijsheid. Het is je eigen kompas waar jij weer op mag gaan vertrouwen. Door weer te gaan voelen, helen waar nodig en ervaren. De verbinding (met je buik) te herstellen. En de sensuele, joyvolle, creatieve, mystieke kracht van de vrouwelijke energie volledig omarmen en belichamen.

Leiderschap van binnenuit. Vanuit zachtheid, liefde en wat natuurlijk voor jou voelt. Vanuit rust en ontspanning jouw unieke gifts delen met de wereld en je waarheid uitspreken. Leven, leiden én geven vanuit je ware natuur. Verbonden met Moeder Aarde, de elementen en de natuur.

RESET. leert je Zijn.

 

En vanuit die pure staat van Zijn leiderschap en verantwoordelijkheid te nemen over je leven. Een ander soort leiderschap dan wat we de afgelopen eeuwen gezien hebben. Dan wat je wellicht gewend bent.

De hardheid mag er af.

Het mag zachter, liefdevoller, joyvoller, natuurlijker. Dit is de shift die je gaat maken tijdens jouw RESET.

Wat kan je verwachten?

Coaching en sacred space holding

Innerlijk kind werk

Schaduw (en licht!) werk

Breathwork

Soul activation

(womb)Healing

Truffel ceremonie (choco bliss)

Cacao ceremonie

Nature & ancient shaman wisdom teachings

Lichaamswerk

Een soulful leven en business van binnenuit

Bouwen op een stevig fundament van zelfliefde, vertrouwen, veiligheid, verbinding en vrouwelijke kracht.

Waarin je jezelf toe staat om voluit jezelf én vrouw te zijn.

JA?! Voel je daarin een verlangen? Dan is het tijd voor jouw RESET.!

 

 

G(r)o(w)
Deeper

To Rise
Higher

Wat krijg je?

Go With the Flow

❥ Toegang tot de online portal to ancient & modern wisdom academie van RESET. met alle modules, teachings, video’s en oefeningen

❥ Deelname aan de wekelijkse online sacred gatherings; Q&A’s, healings en meditaties

❥ Toegang tot de besloten online sacred space. Een safe space waar gedeeld, gesupport en gevierd wordt.

Deep Dive

❥ Toegang tot de online portal to ancient & modern wisdom academie van RESET. met alle modules, teachings, video’s en oefeningen

❥ Deelname aan de wekelijkse online sacred gatherings; Q&A’s, healings en meditaties

❥ Toegang tot de besloten online sacred space. Een safe space waar gedeeld, gesupport en gevierd wordt.

❥ Deelname aan het 2 daagse live RESET. Nature Retreat om op diep niveau te helen en te verbinden met jouw ware natuur –inclusief plant medicijn ceremonie!

LET OP: MAXIMAAL 6 PLEKKEN

Voor de early bird

Geldig tot 07-03-2022

Go With the flow

 van € 1333

voor € 666

of betaal in termijnen
3x € 233
6x € 122

Deep Dive

 van € 1666

voor € 999

of betaal in termijnen
3x € 344
6x € 188

Maar dat is niet alles. Je ontvangt ook deze 3 mega waardevolle juicy bonussen die je zeker niet wil missen!

One day live RESET. retreat
Dé kick-off op 21 maart op een fantastische plek omringd door natuur waar we direct al een deep dive into your true nature en divine feminine maken (twv 197)

Masterclass serie
‘Ontdek de magie van Human Design’ zodat jij jouw unieke blueprint leert lezen en ontdekt hoe je jouw energie moeiteloos laat stromen (twv 197)

Rijk gevulde giftbox
Zorgvuldig gekozen ter verdieping en ondersteuning van jouw journey (twv 97)

EN! LAST BUT NOT LEAST:
BEN JE HELEMAAL DE EARLY BIRD VAN DE EARLY BIRDS 🙂

De eerste 5 vrouwen die zich aanmelding kunnen kiezen uit een 1:1 Human Design Deep Dive Reading of een 1:1 RESET. sessie! (twv 197)