Selecteer een pagina

je hoeft alleen maar te zijn

Vertragen. Verstillen. Verzachten.

RESET.

1:1 Nature Retreat


↺ RESET. NATURE RETREAT

Even helemaal niets. Alleen maar Zijn. Tijdens het RESET. Retreat krijg je alle rust, ruimte en stilte om weer terug te komen bij jezelf. Om te ont-spannen en jezelf te ont-moeten. Je gaat je op een diep(er) niveau  verbinden met je lichaam, Moeder Aarde, je eigen ware natuur, je vrouwelijke energie, intuïtie en Higher Self.
Je beweegt in het proces van loslaten (overtuigingen, oordelen, oude energieen, weerstand, etc.) en overgave en komt in een space beyond the mind. Waar jij gewoon mag Zijn. In alle liefde voor jezelf.  Om nog verder te zakken in je natuurlijke staat van Zijn en dan te ervaren hoe oneindig magisch en krachtig jij bent. En jouw energie en inspiratie ongekend te laten stromen. Onder toeziend oog, in de helende space en met de guidance van Moeder Natuur.

Kom je mee? Je hoeft alleen maar te Zijn.

↺ RESET.

Rust.
Stilte.
Ruimte.

↺ RESET.

Overgave.
Loslaten.
Zijn.

↺ RESET.

Verbinding.
Verdieping.
Vertrouwen.

↺ RESET.

Inspiratie.
Flow.
Magie.

↺ RESET.

Zelfliefde.
Heling.
Transformatie.

RETURN TO -YOUR TRUE- NATURE

Je bent meer dan welkom voor jouw RESET. tijd
wanneer je:

 • vooral veel vanuit je hoofd leeft en onderneemt en meer naar je hart, je ziel,  lichaam en intuïtie wil luisteren;

 • altijd AAN staat en er naar verlangt om UIT te staan en te ontspannen;

 • een diepere verbinding wil maken met je jezelf, je gevoel, je lichaam, de natuur en je eigen ware natuur;

 • vooral nog veel vanuit je mannelijke energie leeft en onderneemt; hard werken, Doen, maar nooit echt rust, ontspanning en flow ervaart. Je hebt het gevoel dat het anders mag/kan/moet en verlangt er naar om meer vanuit je vrouwelijke energie te leven en ondernemen;

 • voelt dat het wringt in je leven en/of business, dat het tijd is voor een nieuwe stap en stelt jezelf vragen als: ‘wat wil ik?’, ‘is dit het nu?’ en ‘wat heb ik hier te doen?’. Je verlangt naar rust en ruimte voor jezelf, omdat je weet dat de energie en inspiratie dan weer gaat stromen;

 • er naar verlangt om uit de ‘ratrace’ te stappen en je eigen natuurlijke ritme te willen vinden, volgen en vertrouwen.

 • meer zachtheid en liefde voor jezelf wil ontwikkelen;

 • het vertrouwen in jouw unieke gaven wil verstevigen, want je weet dat je hier op aarde iets te geven hebt, maar er zit nog een gat tussen het weten en het echt voelen, geloven en belichamen.

VAN DOEN NAAR

Zijn

VAN NORMAAL NAAR

Natuurlijk

VAN FORCE NAAR

Flow

INSPIRED BY NATURE

De natuur als bron van wijsheid. Als spiegel. Als guidance. Als safe space. Als medicijn.

De natuur helpt je om terug te komen bij jezelf. De natuur IS en haar helende kracht brengt je als vanzelf in een vertragende, verstillende en verzachtende modus. De natuur is een oplaadstation. Je hoeft er niks. Alleen maar te zijn. Ze geeft je een safe space waarin je kan ont-spannen, jezelf kan ont-moeten en kan verbinden met je binnenwereld en alles om je heen. De natuur is een onuitputtelijke bron van inspiratie; ze geeft je altijd precies dat wat je nodig hebt.

MINDER.

Doen. Hoofd. Hard werken. Afleiding. Druk. Aanpassen. Frustratie. Oordeel. Controle. Ego. Mannelijke energie.

↺ MEER.

Zijn. Ruimte. Flow. Voelen. Vrouwelijke energie. Rust. Zachtheid. Zelfliefde. Overgave. Verbinding. Vervulling. Ten Volste leven!

SURRENDER

Into the great unknown

In de oneindige ruimte van het niet-weten ontstaat de gelegenheid om jezelf op een dieper niveau te ont-moeten. Het is een proces van overgave en loslaten dat je dichterbij je natuurlijke staat van Zijn brengt.

Door los te laten en je over te geven aan het niet weten, ontstaat er ruimte. Voorbij ons ego, beyond the mind. Ruimte voor je gevoel, je binnenwereld, je intuïtie. Ruimte voor inspiratie. Ruimte waar alles -mogelijk- is. Ruimte voor jouw unieke Zijn.

Dat is het vertrekpunt voor alles wat er in je buitenwereld wil ontstaan. Durf je je er aan over te geven en daarop te vertrouwen, dan ontstaat er pure magie en ervaar je dat het nog zoveel magischer en rijker is dan je met je hoofd kan bedenken. Het klinkt wellicht vaag. Het is ook niet uit te legggen of te begrijpen. Het gaat om het ervaren, om het voelen. Dus ik nodig je uit: go beyond the mind and surrender in the space of being.

Kies je voor een plant medicine healing ceremonie tijdens jouw RESET. dan zal je dit proces verdiepen.

GO WITH THE FLOW

Gaan we dan helemaal ‘niks’ doen?

Ja en nee. Er gebeurt juist heel veel in het Zijn en de weg er naar toe. We werken met wat er is en wat zich aandient; weerstand, emoties, innerlijk kind, inspiratie en energie. Er is géén vastomlijnd programma, maar zal een combinatie zijn van o.a. meditatie, natuur, yoga, dans en bodymovement, stilte, innerlijk kind, vision quest, Human Design, energie clearing & soul activation, cacao ceremonie, rituelen en plant medicine -Choco Bliss- healing ceremony* of microdosering*  Je mag er op vertrouwen dat je tijdens het RESET. nature retreat precies krijgt wat je nodig hebt. Als je je verwachtingen durft los te laten, ontvang je het goud in de ervaring.

*optioneel, altijd in overleg

UITVALBASIS

Waar we Zijn

De plek waar we Zijn is in het prachtige veelzijdige natuurgebied de Woldberg en landgoed De Eese (Overijssel, op de grens met Friesland en Drenthe). Dit gebied is de safe space van jouw RESET. retreat. Kies je voor een meerdaags retreat dan verblijf je in een lichte, knusse 4-persoonschalet middenin het natuurgebied. Kom je alleen dan heb je een eigen slaapkamer, kom je samen dan deel je deze.

Het mag zachter. Het mag minder. Het mag trager. Het mag in jouw eigen flow. Op jouw eigen manier. Voel je dat je deze RESET. wil maken? Dan is nú het perfecte moment om te vertragen, verstillen en verzachten.

VERZACHTEN & ZAKKEN

Over Mij

Mijn zachte en natuurlijke vrouwelijke energie is altijd al erg aanwezig geweest. Maar in deze masculine energy based maatschappij kon ik de waarde er van niet goed voelen, voelde ik me gek en bleef daarop geconditioneerd. Terwijl het zo niet goed en natuurlijk voelde. Het putte niet alleen mijn lichaam, maar ook mijn mind en soul uit.

Tot ik merkte dat dit juist de transformatie is waar we in zitten; van masculine naar meer feminine, van ego driven naar soul driven.

Toch mocht ik zelf ook eerst nog meer gaan zakken, in de overgave en in het vertrouwen. Nog meer mijn eigen vrouwelijke energie en de gigantische waarde ervan omarmen. Want wanneer iets zo natuurlijk voor je voelt (maar niet de sociale norm is), zie je vaak niet hoe waardevol dat is. Terwijl daar juist jouw goud ligt en waar jij mensen mee kan helpen.

Ik heb voor mezelf alle ruimte, een safe space, gecreëerd om dit proces van Zijn, verzachting, zelfliefde, verbinding aan te gaan en nu is het tijd dat ik deze veilige ruimte voor jou creëer. Zodat ook jij in dit proces kan zakken. In jouw natuurlijke staat van Zijn. Van doen naar Zijn, van normaal naar Natuurlijk, van force naar Flow. Voor meer vervulling en vrijheid in je business. En zodat je het leven ten volste leeft!

Je bent zo ontzettend welkom als je voelt dat deze ruimte voor jou is! It’s going to be magic!

More info

Wat je verder nog moet weten

 • Het retreat is een RESET. voor je mind en soul, maar ook voor je body. Je voedingsinname zal bestaan uit verse sappen, soepen en lichte maaltijden (vegan). Het is goed om hier voorafgaand al mee te starten. Mocht je een plant medicine healing ceremony doen, dan is het advies om sowieso een aangepast dieet te volgen. Meer daarover bespreken tijdens onze kennismaking en ik begeleid je daarin.

 • Tijdens jouw RESET. doe je ook aan een digitale detox. ‘There is no wifi in the forrest, but I promise you you’ll have connection.

 • Voorafgaand plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 • De periode na jouw RESET. houden we contact en plannen we nog een online integratiesessie.