Selecteer een pagina

Secred Soul Journeys


Een sacred journey naar een magische bestemming waar je ‘vergeten’ wijsheid, hernieuwde lust voor #deleven én het goud in jezelf naar boven haalt.

En dat tijdens een supertoffe roadtrip met het leukste intieme gezelschap van like minded souls (jij, ik en nog 2 soultravellers) waar we de nodige diepgang, transformatie en stilte combineren met keihard Genieten en lachen tot je er bij neer valt.

Ben je iemand die van zonsondergangen vanuit een camper aanschouwen houdt (ook als je het nog nooit gedaan hebt, als het lekker voelt als je er aan denkt, dan hou je er van 😉 )?
Van de camper random even langs de kant van de weg zetten om een koffietje te zetten terwijl je ondertussen naar een adembenemend uitzicht loert?
En hou je van ‘s nachts naar de mooiste sterrenhemels kijken onder het genot van een goed gesprek (of juist dubbel liggen van het lachen).

Heb je zin in avontuur en ultieme vrijheid ervaren? En durf je het aan om nu nog een geheime bestemming te boeken?

Dan zijn deze Secred Soul Journeys absoluut voor jou!

Je komt in 3 versnellingen langzamer terug én met hernieuwde lust voor het leven (het gevoel dat je -weer- leeft), de meest briljante (business) ideeën om bijvoorbeeld je missie en visie nog meer neer te zetten, bakken aan inspiratie en inzichten over jezelf en je (werkende) leven, hoe dan ook een innerlijke transformatie en spierpijn van het lachen.

Dit klinkt toch te heerlijk, lekker en fijn?!
Dit wil je toch? Ja?!
Boek dan nu direct je ticket 🙂

Superleuk dat je er bent! Je hebt als eerste de link ontvangen voor mijn secret slash sacred (ja ik schreef deze 2 woorden door elkaar, dus het is een combinatie geworden van iets uiterst geheime én heilig 😉 en dat is het ook echt) aanbod.

Ik neem je graag mee in mijn verhaal zodat  je kan voelen of deze soul journeys iets voor jou zijn… (ik hoop het natuurlijk wel.. :-))

A traveller’s soul…

Een tijd geleden stelde ik mezelf de vraag tijdens een van m’n reizen naar binnen: ‘Wie ben ik?’. Het enige antwoord wat ik kreeg was: Een traveller. Het resoneerde zo erg dat ik er kippenvel van kreeg. Dit is wat ik me in het diepst van mijn zijn voel: een reiziger. Een ontdekker. Een zwerver.

Letterlijk. Ik hou zo ontzettend van het avontuur van onderweg zijn, van nieuwe plekken ontdekken; de natuur, de cultuur, de gebruiken, het eten, eigenlijk alles wat deze nieuwe plek te bieden heeft :-). Gewoon instappen, gaan en rijden. Onderweg zijn, op plekken waar ik nog niet eerder geweest ben.

Zoveel meer dan alleen vakantie

Ik voel me vrij, licht, levenslustig, relaxed (soms beetje stressen op vliegvelden, treinstations, haha) en de inspiratie stroomt rijkelijk. Beter kan je me niet krijgen 😉 Als je ook zo van reizen houdt, dan herken je dat vast wel.

Tijdens het reizen voel ik zoveel dankbaarheid, eerbied en verwondering voor onze prachtige aardbol en alles wat daar op leeft. En voel ik ook een diepe verbinding met mezelf, het leven, de natuur, de mensen, etc.

Het is ook vaak een moment om even uit te zoomen.
Ik besef me op reis vaak weer zo goed wat ik nou echt belangrijk vind in het leven, wat mijn waarden, dromen en verlangens zijn. Ik kan opladen, aanscherpen, opschonen en bijsturen.

In het kort: op reis voel ik dat ik leef!

Bijna al m’n reizen die ik gemaakt heb, hebben voor een (grote of kleine) transformatie gezorgd. Ze hebben allemaal wat met me gedaan. En dat is ook niet zo gek. Ik geloof namelijk dat een letterlijke fysieke reis, ook een reis is naar jezelf, waarin je nieuwe plekken van je Zijn ontdekt.


Elke reis is een soul retrieval, waarbij je een verloren stukje van je ziel weer terughaalt en de vergeten wijsheid, kracht en magie van dat stuk je weer her-innert.

Wanneer alles Full Circle samenkomt

Figuurlijk ben ik ook een traveller. Een time, space en soul traveller. Naar de diepste krochten van mijn ziel, beyond de liniaire tijd en ruimte zoals wij die kennen, reis ik af om een zo authentiek, puur en vrij leven te Leven.

Ik help vrouwen diezelfde reis naar binnen -naar hun lichaam, womb, bekken en ziel- te maken om een veilige basis in zichzelf te creëren zodat zij Gulzig durven zijn naar het Leven (voluit durven leven) én meer impact maken.

Een van de pilaren van mijn missie is dat we meer vrijheid gaan ervaren -los van het systeem dat niet meer werkt- door werk en leven meer als één geheel te gaan zien. Daar wil ik zelf de komende jaren meer en meer naar toe werken:

een leven dat als vakantie voelt, ipv een (werkend) leven waarvan je vakantie nodig hebt.

Wat ik nog niet zag toen ik er aan begon, is dat de camper die ik in 2023 zelf bouwde, daar een essentiele rol in blijkt te spelen. De puzzelstukjes vallen inmiddels op z’n plek… ze blijkt de realisatie te zijn van een visioen dat ik al jaren lang heb. Het gaat over een karavaan van wilde, wijze vrouwen zoals jij en ik die hun eigen authentieke pad lopen, hun plek innemen en samen een nieuwe mooiere en liefdevollere wereld baren. In deze podcast hoor je het hele visioen.

Vamos!

En die karavaan gaat nu dus vertrekken… haha. Althans, de camper dus… En ik zou het fantastisch vinden als jij mee op avontuur gaat!

In de Secred Soul Journeys komt alles wat ik hierboven beschreven heb samen;

soul retrieval, nieuwe plekken (natuur, cultuur, wijsheid en magie van het land) ontdekken, avontuur, samen zijn met like-minded souls die eenzelfde missie hebben, impact willen maken én willen Genieten van het leven (start al tijdens de trip). Ultieme vrijheid ervaren, inspiratie laten stromen, vertragen en relaxen.

Ohhh als ik dit zo schrijf, dan heb ik hier zo.vre-se-lijk.veel zin in! Dit voelt zooo delicious en dit wil je toch..?!

Tell me more

Jaaaa?! Je kan hier bij zijn, door je in te schrijven voor een van de 2 geplande Secred Soul Journeys. Let op! Voor elke Journey zijn slechts 3 plekjes beschikbaar.

En alleen nu geldt een no-brainer prijs, omdat jij als eerste hebt aangegeven dat je met mij deze journey wil maken en ik het vooral als heel veel fun zie.

Dus check je agenda (veeg ‘m zonodig leeg;-) ) en boek deze magische reis nu!

Destination unknown

Een secred offer moet wel een beetje een verrassing blijven. Na het lezen van deze info weet je al best veel, maar de bestemming blijft geheim. Ik beloof je: magisch wordt het sowieso!

Wat ik wel kan zeggen over de bestemming; het is buiten Nederland, binnen Europa

En misschien tref je op de ticket pagina nog wel wat hints…

Na aanmelding/betaling ontvang je direct een mail waarin de bestemming bekend gemaakt wordt… Spannend en superleuk toch?!

Liever 1:1 roadtrippen? Neem contact met me op voor de mogelijkheden

What’s in it for you?

∞ Een fantastische reis naar een magische bestemming (in Europa) waar je je gaat verbinden met de immense schoonheid, wijsheid en magie van dat stukje aarde.

∞ Een supertoffe roadtrip met het leukste intieme gezelschap van like minded souls (jij, ik en nog 2 anderen, we hebben allemaal een missie voor een mooiere wereld en unieke gaven om daaraan bij te willen dragen, stel je eens voor what’s going to happen als dat samenkomt in een camperbus…)

∞ Bakken met inspiratie, briljante ideeën, nieuwe inzichten en een innerlijke transformatie

∞ Mij als je prive chauffeur (zelf een stukkie rijden mag ook)

∞ Een combinatie van ontzettend veel plezier, lachen, sparren én tijd voor jezelf, vertraging, stilte en diepgang.

Alle overnachtingen (combinatie van in de camper en/of tent en/of B&B, per reis verschillend)

Ontzorgd worden; je hoeft je niet druk te maken over de route, accomodaties en andere organisatorische shizzle. Ook wel eens lekker toch?

Alle maaltijden/snacks/drankjes (uitzonderingen daar én nog wel even met elkaar koken en corveeën 🙂 )

∞ Een (online of offline) heerlijke kennismaking zodat het ijs alvast gebroken is én een groepsapp met de nodige voorpret (wat is er leuker dan dat..?)

∞ Sowieso een box met onvergetelijke nieuwe her-inneringen op elk niveau van je Zijn.

On the road…

De reis is al begonnen op het moment dat je boekt, toch? En: het gaat niet om de bestemming, maar om de reis er naar toe… Haha wat een vreselijke cheasy quotes.

Maar… we gaan natuurlijk niet voor niets met de camper, dus onderweg zijn hoort er bij. De ene reis langer dan de andere, maar wel door prachtige waarschijnlijk nog onbekende landschappen.
Dus onderweg kan je lekker meimerend uit het raam kijken, genieten van al het moois dat je ziet en ondertussen krijg je misschien wel de meest briljante ideeen voor je business…

Daarnaast is er onderweg ruimte voor goede gesprekken, muziek luisteren (en keihard meebleren als je wil), lezen/schrijven/reflecteren, lachen of juist in stilte zijn (dat stemmen we met elkaar af en ontstaat vaak als vanzelf).

Wat staat er verder op ‘het programma’?

Ik zet de kaders van de reis neer. Dat wil zeggen: de bestemming en de route er naar toe en weer terug staan vast. Ik regel op de bestemming onze overnachtingsplekken en doe een voorstel voor de invulling van de dagen. Dat kunnen we als leidraad nemen, maar eigen inbreng en ruimte voor jezelf is ook zeker mogelijk.

Verwacht in ieder geval veel natuur en bijzondere krachtplekken. Verwacht weinig drukke steden, attractieparken en waterparken ;-).

Laten we dat vooral in de voorpretweken met elkaar afstemmen en voor iedere deelnemer geldt ook de uitnodiging om vooral in het moment te voelen haar behoeftes en verlangens zijn en dat uit te spreken. Dat zorgt hoe dan ook voor de mooiste momenten!

En: mocht je iets van jouw goud in een sessie oid willen gieten, dan bij deze ook de uitnodiging.

Liever 1:1 roadtrippen? Neem contact met me op voor de mogelijkheden

Deze journey is je op het lijf geschreven als jij:

∞ waarden zoals avontuur, natuur en vrijheid hoog op je lijstje hebt staan en zin hebt in een beetje avontuur!

∞ je een visionair voelt en/of
een missie en visie hebt om de wereld een beetje mooier en liefdevoller te maken en/of (of dat nou een al een heel concreet helder beeld is of losse flarden zijn, doesn’t matter) en/of
je vaak vol zit met 1000-en ideeen en overal kansen en mogelijkheden ziet en/of
je een grootse dromer en diepe (anders) denker voelt

Kortom: je leeft met een flinke dosis bezieling en optimisme en bent een powervrouw bent die zo gek is om te denken dat ze de wereld mooier kan maken (en nu niet het imposter syndroom het over laten nemen, want je weet gewoon dat je dit bent).

∞ het buitenleven wel kan waarderen (must als je met camper reist)

niet moeilijk doet over de kleine ruimte van de camper en de eenvoud die hoort bij kamperen (en geen 5 sterren all inclusive hotel verwacht, maar ook luxe in andere dingen kan ervaren)

∞ het geen probleem vindt om langere tijd stil te zitten (tijdens de reis) én ook van een lekkere wandeling, samen koken en het ‘kamp opbouwen’ (tent, luifel, zithoek, etc.) houdt (of dat in ieder geval geen bezwaar vindt)

∞ houdt van zonsondergangen vanuit de camper aanschouwen, de camper aan de kant van de weg zetten om even een koffietje klaar te maken op een adembenemend uitkijkpunt en ‘s nachts onder de mooiste sterrenhemel een goed gesprek voeren of dubbel liggen van het lachen. Ja he..?! Heel veel van dit please!

p.s. eigenaardigheden, rarigheden, unieke gaven en ongegeneerd jezelf durven zijn, zijn een pré 😉

Liever 1:1 roadtrippen? Neem contact met me op voor de mogelijkheden

Meet Ollie…

Ollie is de naam van mijn camper, vernoemd naar mijn dochtertje Olive. Ik ging eerst voor een spiri-wiri naam zoals Gaia, maar aangezien de boot naar ons zoontje Noah is vernoemd, had ik geen keus ;-).

In 2023 heb ik Ollie zelf van bus tot camper omgebouwd. Hoewel afwerken niet mijn sterkste punt is, is ze erg goed gelukt. En de bus heeft ook de nodige luxe. Zo is er een groot 2 persoons bed met goede matrassen, is er warm water en een buitendouche, een ruime koelkast, koken kan op gas en een airco die zowel kan koelen als verwarmen!

See for yourself!

Liever 1:1 roadtrippen? Neem contact met me op voor de mogelijkheden

Lieve jij,

Ik hoop dat je na het lezen van alle info hier net zoveel zin, juiciness en OMG ik hier bij zijn, bij voelt als ik. Dat je een full body yes voelt om een van deze unieke magische journeys te gaan maken. Ik kijk uit naar ons samen zijn, je bent dan ook meer dan welkom!
Ik kan me voorstellen dat je misschien nog wat vragen hebt, stel ze me dan gerust!
En wanneer je die full body yes voelt, wacht dan niet te lang met boeken. Er zijn slechts 3 plekjes per Secred Soul Journey en vooral voor de reis in juni kunnen we niet te lang wachten met regelen.

Dus, dit is your final call to get on board!

We gaan er een onvergetelijke trip van maken!

Liefs Annemiek